PERSOONLIJK VOEDINGSSCHEMA

Wil je afvallen of juist aankomen? Wil je jouw gewicht netjes in balans houden of moet je rekening houden met bepaalde dingen die je niet/wel mag eten? Je voeding beïnvloedt jouw gewenste resultaat en je gemoedstoestand voor maar liefst 70%!

Ter aanvulling op de verschillende soorten trainingen die ik geef, maak ik ook persoonlijke voedingsschema’s. Dit houdt in dat ik voedingsschema’s maak die gericht zijn op jouw lengte, gewicht, leeftijd, geslacht, dagelijkse bezigheid/ inspanning en natuurlijk jouw bijbehorende doelstelling(en). Hiermee kunnen we samen nog doelgerichter te werk gaan en uiteindelijk nog meer resultaat behalen. Naast het behalen van jouw doelstelling(en) vind ik het ook erg belangrijk dat we door middel van het voedingsschema een optimaal voedingspatroon ontwikkelen dat ook na het traject goed en makkelijk vol te houden is. Zo biedt jou dit op de lange termijn houvast wat leidt tot een consistent of nóg beter resultaat.

Werken aan jouw doelstelling(en) door middel van een persoonlijk voedingsschema is geen streng dieet. Het is een voedingspatroon dat helemaal bij jou past en gericht is op de juiste hoeveelheid calorieën die je mag eten met de daarbij behorende koolhydraten, eiwitten, vetten vitamines en mineralen. Dus een lekker toetje na het eten of een traktatie van je collega kan echt wel, zolang het maar binnen de juiste hoeveelheid blijft.

PRIJZEN PERSOONLIJK VOEDINGSSCHEMA

Een persoonlijk voedingsschema is gebaseerd op 6 weken.
*De prijs is inclusief btw.

VOEDINGSSCHEMA (6 WEKEN)

55,-
  • Inclusief wekelijks coach moment

HOE IK TE WERK GA

Heb jij interesse in een persoonlijk voedingsschema? Maak dan een afspraak via het afspraakformulier! Aan de hand van de e-mail stuur ik jou een intakeformulier dat betrekking heeft tot het persoonlijke voedingsschema. De duur van een persoonlijk voedingsschema bedraagt minimaal 6 weken.

Wekelijks stuur ik jou de nieuwe week toe. Afhankelijk van jouw doelstelling(en) plannen we hierbij ook een passend weegmoment in. Samen evalueren we wekelijks hoe de afgelopen week is gegaan. We bekijken de resultaten en maken eventuele aanpassingen aan het voedingsschema voor de nieuwe week. Hiermee creëren we een wekelijks coachmoment voor dat extra steuntje in de rug! Zo komen we uiteindelijk tot een optimaal voedingspatroon dat past bij jou en jouw doelstelling(en).

AFSPRAAK MAKEN?

WACHT NIET LANGER
MAIL MIJ!