BOOTCAMPS VOOR BEDRIJVEN

Lekker met je team een workout knallen op oppompende muziek? Dan zit je bij mij goed. Ik verzorg samen met mijn collega Bas een bootcamp op locatie. Zo ben je op een leuke en actieve manier met elkaar bezig. Dit is ideaal tijdens evenementen en cursusdagen als energizer (boost). Of wat denk je van teambuilding, maar dan heerlijk sportief. Uiteraard staan wij ook open om kort iets te vertellen over wat bewegen met je doet of het delen van tips en tricks als het gaat om voeding en gezondheid.

Lijkt dit jullie leuk om als bedrijf te doen, neem dan contact met mij op. Wij kijken met elkaar naar jullie wensen en passen hier de bootcamp op aan.

Aanmelden voor een bootcamp is mogelijk door een afspraak te maken via het afspraakformulier!

PRIJZEN BOOTCAMPS VOOR BEDRIJVEN

BOOTCAMP VOOR BEDRIJVEN

PRIJS OP AANVRAAG

AFSPRAAK MAKEN?

WACHT NIET LANGER
MAIL MIJ!