PERSONAL TRAINING

Reacties en resultaten

LOCATIES

BUITEN

Weet jij een locatie bij jou in de buurt waar je het fijn vindt om te sporten? Dan kunnen we afspreken om de trainingen daar te volgen. Ik neem de benodigde sport attributen mee naar deze locatie. Zo hebben we alle benodigdheden om het maximale uit je training te halen. Het enige wat jij mee hoeft te nemen is een flesje water en een handdoek!

AAN HUIS

Vind je het fijn om in je eigen vertrouwde omgeving te sporten? Dan zijn trainingen aan huis wat voor jou! Ik neem alle sport attributen mee naar het adres en het bespaart jou natuurlijk reistijd. Aan huis trainingen kunnen zowel binnen als buiten worden gegeven, alles is mogelijk!

SPORTPOINT

Bij sportschool Sportpoint geef ik ook personal training. Het voordeel hiervan is dat je buiten de personal trainingen om ook zelfstandig kan trainen. Zo heb je de mogelijkheid om nog meer resultaat te behalen. Bij Sportpoint is er een ruim aanbod aan verschillende fitness apparaten en materialen, waarmee je zelf aan de slag kan. Hiermee kun je nog meer variatie toevoegen aan je trainingen. Mocht je personal training bij Sportpoint overwegen, dan komen hier nog de kosten van het gewenste abonnement bij.

PRIJZEN PERSONAL TRAINING (BUITEN)

PERSONAL TRAINING (BUITEN)

25,30vanaf
 • Prijs per losse training: €32,50
 • 6 weken totaal. 12% korting: €171
 • 8 weken totaal. 17% korting: €215
 • 12 weken totaal. 22% korting: €304
 • PROEFLES: €15

DUO TRAINING (BUITEN)

18,90vanaf (p.p.)
 • Prijs per losse training: €24,25
 • 6 weken totaal. 12% korting: €127,50
 • 8 weken totaal. 17% korting: €161
 • 12 weken totaal. 22% korting: €226,75
 • PROEFLES: €15

SMALL GROUP TRAINING (BUITEN)

Op aanvraag

PRIJZEN PERSONAL TRAINING (BINNEN)

PERSONAL TRAINING (BINNEN)

38,25vanaf
 • Uurprijs: €42,50
 • 6 weken totaal.: €255,-
 • 12 weken totaal. 5% korting: €484
 • 24 weken totaal. 10% korting: €918
 • PROEFLES: €25

SMALL GROUP TRAINING (BINNEN)

Op aanvraag

Voor de duo training gebruiken we het lessenpakket van de personal training. Je bent vrij om te kiezen of je alleen of samen traint! Dit werkt als volgt: Één iemand betaald een lessenpakket en aan de hand daarvan krijg je een rittenkaart. Één training is 1 stempel op de rittenkaart. Besluit je om een keer samen te trainen? Dan telt dit als anderhalve stempel op de rittenkaart. Zodoende ben je vrij om te kiezen en kan je ook nog steeds alleen met mij sporten.

ALGEMENE INFORMATIE

Naast mijn personal training ben ik ook de stok achter de deur. Ik zorg voor de mentale ondersteuning wanneer je het even lastig hebt of advies wil. Telefonisch en via de e-mail ben ik altijd te bereiken! Aanmelden voor personal training is mogelijk door mij te mailen!  We stellen samen een plan op en werken op deze manier zo doelgericht mogelijk aan jouw doelstelling(en).

 Bij de duo- en small group trainingen maakt het niet uit of jullie een andere doelstelling(en) hebben, ik pas hier de trainingen op aan. Zo kan iedereen voor de volle 100% aan zijn/haar doelstelling(en) werken.

Naast het feit dat de focus volledig op jou ligt, zijn er nog meer voordelen aan personal training. Samen ontwikkelen we een aansluitend trainingsprogramma dat gericht is op jouw doelstelling(en) en wensen. Daarnaast is de kans op blessures ook een stuk kleiner. Dit komt omdat wij samen continu focussen op de juiste houding en de oefeningen aanpassen op jouw niveau.  

Ook ben je helemaal vrij om zelf je trainingen in te plannen. Of deze trainingen nou in de ochtend, middag of in de avond zijn, ik pas mij aan op jou. Let wel: het is belangrijk dat jullie bij small group training op hetzelfde moment beschikbaar zijn voor de trainingen.

MAIL MIJ!

AFSPRAAK MAKEN?

WACHT NIET LANGER
MAIL MIJ!

AAN DE SLAG!